Geile kut likken sex in de manege

geile kut likken sex in de manege

..

Asian sex film amateur vriendingeile kut likken sex in de manege

..Sex groningen betaalde sex groningen


Ik keek tegen haar kleine streepje blond schaamhaar aan! Met het lapje textiel veegde ze tussen haar schaamlippen en droogde ze zo goed als het ging af. Toen trok ze haar spijkerbroek over haar blote billen en frommelde het slipje in haar broekzak.

Ik kleedde me verder aan en gaf aan dat ook ik er nu klaar voor was. We betaalden de eigenaar van de manege en liepen naar huis. Thuis aangekomen ging ik eerst naar boven om een droog slipje aan te trekken. De week erop gingen we toch weer naar de manege.

Anja had geregeld dat we als laatste waren wat als voordeel had dat het rijden tegen gereduceerd tarief was. Dit was natuurlijk niet zomaar, want van de laatste berijders werd wel verwacht dat ze voor deze korting de paarden stalden, roskamden, de zadels schoonmaakten en het leer invetten. Maar goed, de tarieven waren wel wat fors en iedere korting was meegenomen. Van de leuke jonge knul kregen we weer de rijbroeken en laarzen en nadat we deze hadden aangetrokken begeleidde hij ons ook naar de paarden.

We stegen op en reden het terrein van de manege af. Die jongen is hooguit twintig jaar, die zoekt het echt niet om met twee vrouwen van achter in de dertig in één kleedruimte te zijn! We hebben allebei een lekker lichaam met een stel ferme tieten die menig grietje van voor in de twintig niet heeft hoor! Al pratend en fantaserend reden we tussen de weilanden en de bossen door en hadden zo niet in de gaten dat de lucht begon te betrekken.

Even later vielen voorzichtig de eerste druppels regen op ons neer. We keken naar de lucht en zonder iets tegen elkaar te hoeven zeggen draaiden we de paarden om zo snel mogelijk terug te gaan.

Dat we het niet droog zouden halen geloofden we beiden niet, maar de hoeveelheid water die we over ons heen kregen voordat we in de manege waren, hielden we niet voor mogelijk!

Het goot eruit en we waren dan ook tot op onze huid nat toen we de paarden aan de teugels de stal in leidden. De zoon van de eigenaar kwam naar ons toe en wees naar de boxen waar de paarden moesten staan.

Toen draaide hij zich om en beende weg. Ik keek op de klok en zag dat de wijzers bijna negen uur aan wezen. We zullen zelf onze broek uit moeten trekken! Morgen zijn we snipverkouden. Anja wrong haar lange haar uit en het water liep in stroompjes op de grond. Op dat moment kwam de eigenaar de stal binnen en liep op ons toe. We knikten en onwillekeurig huiverde ik. We keken door de grote staldeuren naar buiten en zagen dat de bui inmiddels was over getrokken.

Toen keken we elkaar aan. Het was een prachtige warme avond geweest en dus hadden we er absoluut niet aan gedacht om een jas mee te nemen. We keken elkaar weer aan. Ik voelde hoe de kou van de natte kleren zich in mijn huid begon door te dringen en ik verlangde er vooral naar die natte kleffe broek uit te kunnen doen. Het zou een stuk aangenamer zijn in slechts ons ondergoed maar met een droge huid.

De warmte van de zomer hing nog in de stal en dus zelfs zonder kleren aan was het er waarschijnlijk goed te houden. Ik haalde dan ook mijn schouders op en zei tegen Anja dat we eigenlijk weinig keus hadden. Ze knikte langzaam en grinnikte toen: De man deed geen enkele poging zijn blik af te wenden en keek brutaal toe. Ik mopperde een beetje tegen Anja over de manier waarop de man ons had bekeken. Ik lachte en bekeek haar toen eens goed.

Anja keek naar beneden maar kon niet meteen iets vreemds ontdekken. Al de tijd dat we daar mee bezig waren, bleef hij erbij en vergaapte zich intussen aan onze half naakte lichamen. Toen we klaar waren bracht hij onze, inmiddels droge, bovenkleding en begaven we ons naar de kleedruimte alwaar we slipje en beha uit deden en naakt in onze droge bovenkleding stapten. We liepen naar het kantoortje en betaalden de man voor deze avond.

Anja kon het niet nalaten om toch nog een beetje te klagen over de hoge tarieven maar de man haalde simpelweg zijn schouders op en gaf verder geen reactie. De week daaropvolgend gingen we weer uit rijden. Gelukkig bleef het nu droog en kwamen we even voor negen lekker ontspannen terug in de manege. Met de paarden aan de hand liepen we richting de boxen toen de eigenaar van de manege op ons af kwam lopen. We keken elkaar niet begrijpend aan. Je kunt wel extra korting krijgen. Anja was de eerste die het addertje onder het gras zag: Anja keek de man even aan alsof ze haar oren niet geloofde, toen draaide ze zich naar mij om.

Ik haalde mijn schouders op en fluisterde haar toe dat we eigenlijk niets anders moesten doen dan de week daarvoor. Ik keek er niet begrijpend naar en toen ze merkte dat ik haar niet snapte boog ze verder voorover en fluisterde nu heel dicht in mijn oor: En jij lekker in je behaatje. Hij noemde de helft van het bijzondere tarief dat we toch al hadden en we keken elkaar twijfelend aan. Anja die een toch wat hardere onderhandelaar is, nam het nu van me over en zei hem dat het de volgende keer geheel gratis moest zijn en dat we dan nu als bijzonder gebaar naar hem toe wel topless wilden gaan.

Hierbij duwde ze haar bovenlichaam naar voren zodat de man haar borsten bijna tegen zijn borst aan kreeg. Eerst keek hij nog even wat moeilijk maar aan zijn ogen zag ik dat hij zijn keus al gemaakt had en wist ik dat we niet veel later enkel in onze slipjes zouden lopen.

Toen stak hij ons de hand toe en zei: De rijbroeken werden aan de man overhandigd en ook onze T-shirts en mijn beha werden door hem naar de kleedkamer gebracht alsof hij bang was dat we van mening zouden veranderen. Daar liepen we dan, op onze kniehoge rijlaarzen en met enkel onze slipjes aan. In mijn achterhoofd had ik er al onbewust aan gedacht dat we deze avond waarschijnlijk weer in onze slipjes zouden staan en daarom had ik een leuk wit kanten stringetje aangetrokken.

Anja droeg alleen maar stringetjes, en dus ook nu: Het glijden over het brede zadel had onze poesjes niet onberoerd gelaten en onze slipjes waren duidelijk nat bij het kruisje. We bekeken elkaar en stonden te giechelen als jonge meiden. Er viel een deur dicht en de eigenaar van de manege kwam weer terug.

Het laat niets te raden over! Zo stonden we even later spiernaakt in de stal de paarden te kammen en de box uit te vegen. We liepen met armen vol vers stro naar de boxen en het spul prikkelde onze huid op een bijna onaangename manier. De man liep langs ons heen en controleerde of we het goed deden. Tegelijkertijd bekeek hij ons schaamteloos en toen hij, nadat hij de staldeuren had dichtgedaan, weer langs me kwam legde hij zijn rechterhand op mijn billen.

Je hebt het gevonden? Ik ben Gerard, de vader van Bert," mijn vader stelde zich aan haar voor en gaf haar glimlachend een hand. Je hebt mij dus aan de telefoon gehad, en nee, het was niet moeilijk te vinden. Buiten gekomen zag ik de twee nog net in de stallen verdwijnen en ging ook naar binnen. Mijn vader zag me binnenkomen en stelde me aan haar voor. Nero moet elke dag even bereden worden. Dus je hebt geen zin meer om te rijden?

Die wou ik nou wel een keertje rijden zeg. Na nog een half uurtje te hebben gepraat, liepen we naar binnen. Koffie drinkend aan de keukentafel hadden mijn vader en Christel afgesproken dat ze morgenmiddag terug zou komen om voor de eerste keer Nero te berijden. Die avond ging ik vrij vroeg naar bed en kon alleen nog maar aan Christel denken.

Ze had het meest mooie kontje wat ik ooit in een strakke rijbroek gezien had. Haar haren droeg ze in, hoe kan het ook bijna anders, een lange gevlochten paardenstaart. Ze moest het wel geverfd hebben want ik had nog nooit zulk zwart haar gezien. Haar tanden staken daardoor extra af, dacht ik. Bijna onnatuurlijke witte tanden had ze. En een heel klein beetje lippenstift had ze gebruikt. Ze wou natuurlijk meteen een goede indruk maken.

Nou, dat was haar wel gelukt! Het was me ook opgevallen dat ze niet zulke grote handen had. Toen ik haar hand schudde , viel het me gelijk op. Ik had me in ieder geval voorgenomen dat ik thuis zou zijn. Snel daarna viel ik in slaap, dromend over hoe ik haar zou helpen met het optuigen van Nero. Vroeger dan anders werd ik wakker en het eerste wat ik dacht was: Ik sprong even snel onder de douche en kleedde me aan. Terwijl de koffie aan het doorlopen was, pakte ik de krant van de deurmat en nam hem mee de keuken in.

Mijn ouders lagen nog op bed. Het was zondagmorgen en dan sliepen ze vaak uit, moe van een hele week hard werken was dit de enige dag dat ze dat konden en ze waren er dan meestal ook niet uit te branden. Het leek wel of de uren voorbij kropen. Ongeduldig las ik de krant verder, maar wat ik las, nam ik totaal niet in me op. Ik zat op iets heel anders te wachten. Het moet rond een uur of half tien geweest zijn toen ik de gammele eend van Christel hoorde. Opgewonden als een klein kind sprong ik van mijn stoel en zo zachtjes als ik kon ging ik door de zijdeur van de boerderij naar buiten.

Jij bent er vroeg bij zeg. Wil je me even wat verder wegwijs maken in de stallen? Ik ben altijd zo vroeg wakker. Ik was namelijk nooit vroeg. Na 10 keer roepen kwam ik dan met tegenzin uit bed, en moest me vervolgens vreselijk haasten om op tijd te komen. Onze boerderij lag idyllisch gelegen aan het eind van een lange oprijlaan. Omgeven van weilanden met daarin grazende koeien. Op een rustige avond, en als de wind gunstig stond, kon je de mensen een dorpje verderop hun jaarlijkse dorpsfeest horen vieren.

Maar je hebt toch wel eens vaker een paard voorzien van een zadel? Och, dat moest je dus niet zijn bij Nero. Het dier voelde feilloos aan in wat voor stemming je verkeerde. Ik probeerde haar een beetje meer op gemak te laten voelen door iets tegen haar te zeggen. Dat moest ook niet in dit wereldje, en zeker niet als je een aantrekkelijke meid bent! Ik wou dat ik Nero voor een weekje was. Christel ging er gewoon op door. Zou het niet veel leuker zijn als het andersom was?

Dat je een keertje op mij rijd? Haar berijden leek me wel wat. Misschien wel een klein zweepje bij de hand houden. Ik lachte wel, maar er ging van alles door me heen. De zenuwen gierden nu helemaal wel door mijn keel, maar ze bleef maar voor me staan. Het leek wel alsof ik aan de grond genageld was en de minuten leken uren. Zonder dat ze iets tegen me zei, voelde ik haar tong langzaam in mijn mond verdwijnen, ze legde een hand op mijn rug, terwijl haar andere hand me door mijn haren streelde.

Alles klopte en bonkte in mijn lichaam. Ik beantwoorde haar strelen door met mijn handen over haar rug te gaan, tijdens het tongen kreeg ik meer moed en werd steeds geiler. Christel trok me dichter naar haar toe, en ik had nog wel moeite gedaan om een beetje afstand te bewaren voor het geval ze zou voelen dat ik een stijve had. Als ze het nu niet voelde! Dat deed ze dus wel. Ik was bij een vriend thuis aan het werk omdat hij net op zichzelf was gaan wonen, hij had zijn nieuwe slaapkamer gekregen en ik hielp hem met het in elkaar zetten van zijn bed en kast, toen hij vroeg wat ik het weekend ging doen?

Nou zei Rob ik heb een feestje op de manege waar ik rij en heb wel zin om te gaan maar eigenlijk niet alleen, heb je zin om mee te gaan vroeg hij, maar er is wel een dress code, je moet ik pak.

Mmm zei ik, ik weet het niet hoor ik ben nou niet echt een paarden fan. Nee joh zei Rob wat maakt dat nou uit het is gewoon een feest, en er komen altijd veel lekkere meiden. Rob haalde een paar biertje en we kletsten wat met een aantal mensen die hij kende, opeens zag ik een prachtige meid lopen met een super sexy rode jurk aan.

En ik ben Sanne, en jij bent? Uhh Peter zei ik iet wat overrompeld. Ok zei Sanne je bent hier met Rob hé, ik zag jullie samen binnen komen. Uhh ja zei ik weer, kom ik stel je even aan haar voor, en ze pakte mijn arm en trok me mee naar haar vriendin voor ik er in had. Hé Nancy dit is Peter hij is hier met Rob hij stond daar zo alleen naar jou te staren dat ik dacht ik stel hem even voor, Ik kleur normaal niet snel maar deze rot meid kreeg het voor elkaar en weg was ze.

Ik vroeg of ze wat wilde drinken wat ik voor haar ging halen, en raakte in gesprek met haar, maakte een complimentje over hoe ze eruit zag echt waanzinnig lekker in haar lange rode jurk met naar ik dacht te zien zwarte pumps waardoor haar stevige billen goed uit kwamen doordat haar jurk er prachtig overheen viel, echt van die gespierde paardrij billen.

Ik vermoedde dat ze geen bh droeg of what so ever want ik zag haar tepels door de stof aftekenen van haar kogel harde tieten gewoon WAUW een heerlijke spetter.

Mijn handen rusten op haar billen en ze begon met haar kruis tegen mijn been aan te rijden. Ik merkte dat ze wat gejaagder begon te ademen en streelde haar onderrug waardoor ze haar kutje harder tegen mijn been aan begon te duwen. Op een gegeven moment na een paar nummers van haar geile lichaam genoten te hebben onder het dansen, fluisterde ze in mijn oor dat ze even naar het toilet moest en of ik ondertussen wat te drinken voor haar wilde halen.

Ik zat op een kruk aan de bar toen Rob met Sanne bij me kwamen staan, jullie kunnen het goed vinden zo hé zei Sanne sneaky en gaf Rob die al flink aangeschoten was een heerlijke geile zoen, en zei kom wij gaan even achter kijken en trok hem mee.

Nancy kwam terug van het toilet en kwam tussen mijn benen staan nam een slok van har cocktail zette haar glas op de bar en begon me te zoenen ondertussen met haar hand over mijn kruis wrijvend. Naar achteren bleek in de stallen te zijn ze drukte me op een berg hooi en begon mijn broek los te maken me ondertussen gek makend door met haar tong in mijn oor te laten cirkelen en me in mijn oorlelletje te bijten, nu kan ik veel hebben maar dat maakt me echt gek.

Ik deed de bandjes van haar jurk over haar schouders en constateerde dat ze inderdaad geen bh droeg waardoor haar prachtige kogel harde tieten naar buiten sprongen.

Dat ze flink zelf al flink geil was verraadde haar harde tepels die strak naar voren priemde.

geile kut likken sex in de manege

About the Author