Hand neuken oma pist

hand neuken oma pist

.

Video sex a gratis sm

Het was al tien uur. Halverwege de trap stapt ze op haar lange rok. En pardoes staat tante in haar onderbroek. Tante komt met haar stevige kont wat achteruit, om haar rok op te halen. Maar door de consternatie die was ontstaan, en haar hulpeloosheid zo halverwege de trap.

Schiet ook die grote onderbroek half van haar kont. Ik kijk zo tegen haar vlezige vagina aan. Ik help je wel tante bied ik aan. En pulk wat aan haar onderbroek, maar pak haar kut ook gelijk beet. Mijn hand schoot uit. En met een vinger ga ik haar grotje binnen. Tante wordt hiervan ook geil en ik voel haar sappen al lopen. Pompend neukt mijn vuist haar op de trap. Dan horen we oma aankomen, En met mijn hand nog in haar mega kut, lopen we snel naar boven.

Dan legt ze me op bed als een baby? Dan lig ik naakt voor haar. En dan voor het eerst voel ik haar warme mond om mijn eikel. Zacht zuigt ze eraan en met haar hand masseert ze mijn zak. Als je moet spuiten, zeg het dan. Dan pak een doekje, anders wordt oma boos op ons dat je het bed vies maakt. Maar ik was zo geil, dat ik in haar mond klaarkom. En met haar sperma mond kust ze me welterusten.

En daar zijn alleen maar ouwe wijven die me verwennen. De volgende morgen aan het ontbijt, zegt oma, voor ik het vergeet, Martin, maar je moet straks dit pakje bij tante Saar brengen. Ja ga nou maar even dan ben je zo weer terug. Ik weet niet hoe snel ik mijn boterham op moet eten, om maar snel naar tante te gaan.

Ik voel mijn pik al hard worden, druppels voorvocht maken mijn boxer nu al nat, voor ik een kut in mijn handen heb gehad. Bij Sara aangekomen, wacht ze me bij de deur al op. Kom gauw binnen Martin, moet je eerst wat drinken of beginnen we gelijk aan de les. Eerst de les graag, want ik ben al geil.

Nou jongen, ik van jou harde stok. We lopen naar boven. Als je baby olie ruikt, klopt dat want ik heb allebei mijn gaatjes goed ingesmeerd. En inderdaad ik glibber zo haar kut in. Vuist me maar wild, dan kom ik op de trap al klaar. Ik rag haar op een ruige manier af, Saar laat wat urine lopen en haar vagina lijkt nu wel een riviertje.

Dan komt het ouwe lijf als een wilde klaar. Oma was begin de 70 jaar maar nog heel goed te been en ik was 23 jaar oud en woonde nog thuis bij hotel mama zoals men bij ons zegt. Toen moeder en haar vriendin vertrokken waren was het de eerste dag stil bij ons thuis ,oma en ik keken tv s'avonds en tegen 11u00 gingen we slapen. Ik sliep altijd naakt en toen ik midden in de nacht wakker werd ging ik naar de badkamer om een plasje te doen en dan terug in bed ,en net toen ik in bed lag hoorde ik hoe oma ook haar sluis open zette in de badkamer en ik dacht dat moet nogal iets zijn zoveel lawaai als oma plast.

S'anderendaags lekker ontbeten ,wat in de tuin gewerkt want ik had 3 weken verlof genomen op het werk zodat oma zeker niet zou alleen zijn. Samen hebben we het avond eten klaar gemaakt en ik deed de afwas en ondertussen was oma onder de douche gegaan en had ze zich in de sofa gezet. Na de afwas ik mij gedoucht en had enkel een trainingsbroek aan getrokken en ging in de andere zetel zitten om samen met oma tv te kijken.

Na een tijdje vroeg oma of ik iets te drinken wilde halen want ze had dorst ,en toen ik terug kwam en haar een glas gaf streelde ze eens over mijn hoofd en zei je bent te een brave jongen hé.

Na een tijdje zag ik dat oma in slaap viel en zoals ze nu zat kon ik net tussen de sluiting van haar slaapkleed kijken en zag een groot deel van haar borsten. En toen dacht ik hoe die er eigenlijk op die leeftijd zouden uitziendie borsten, dus oma slaapt en we zijn nieuwsgierig we gaan eens proberen kijken.

Ik heel voorzichtig een knoopje open gedaan en nog eentje en nog eentje en toen heel voorzichtig oma's slaapkleed open gedaan.

Er kwamen een stel borsten te voorschijn om U tegen te zeggen op die leeftijd, ik begon die heel voorzichtig te streelen en na een poosje zag ik hoe haar tepels kwamen recht te staan. Oma snurkte lichtjes dus ik wist dat ze nog sliep en met een hand streelde ik haar borsten en met de andere hand deed ik haar slaapkleed verder open. Ik heel voorzichtig haar slaapkleed volledig opengedaan en zag een koppel hele grootte schaamlippen waarop nog een paar korte haartje stonden.

En terwijl ik met een hand haar borsten streelde liet ik heel voorzichtig mijn andere hand tussen haar benen glijden, ze stopte opeens met snurken. Ik wilde mij weg trekken maar het zou eigenlijk toch te laat geweest zijn ,maar ze draaide zich een beetje en ze sliep verder.

Mij lul was ondertussen reeds in grootte verdubbelt en was opgewonden tot en met en dacht als oma nu wakker wordt dan hang ik.hand neuken oma pist

.

Bij Sara aangekomen, wacht ze me bij de deur al op. Kom gauw binnen Martin, moet je eerst wat drinken of beginnen we gelijk aan de les. Eerst de les graag, want ik ben al geil. Nou jongen, ik van jou harde stok. We lopen naar boven. Als je baby olie ruikt, klopt dat want ik heb allebei mijn gaatjes goed ingesmeerd. En inderdaad ik glibber zo haar kut in.

Vuist me maar wild, dan kom ik op de trap al klaar. Ik rag haar op een ruige manier af, Saar laat wat urine lopen en haar vagina lijkt nu wel een riviertje.

Dan komt het ouwe lijf als een wilde klaar. Uitgeblust komt het oudje boven, We ploffen op bed neer. Ik ontkleed het ouwe lichaam. En we neuken samen zo lekker. En voor het eerst in mijn leven, vul ik haar rijpe lichaam met mijn zaad. Nu zijn we inmiddels twintig jaar verder, en ik heb nog steeds voorkeur voor oudere vrouwen , Ben zelfs met een twintig jaar oudere vrouw getrouwd, Mia. Dat mijn moeder zei. Tante Saar leeft ook nog, maar begint te dementeren en zit in een tehuis.

Maar tot voor een jaar of vijf, ging ik haar iedere week een keer neuken. Maar nu herkend ze me niet meer, maar wil nog altijd met jan en alleman het bed in. En sommige personeelsleden verdenk ik daar ook van. Maar als ze het zelf wil, Zwanger wordt ze toch niet, dus laat maar neuken. Maar ouwe kutjes blijven aan me trekken. Een schat van een mens, die ik ook al jaren ken. Ze heeft de leeftijd van mijn oma. Als ik aan klop, staat buuv me al achter de deur op te wachten. Wij naar de keuken, waar ik op mijn rug voor het gootsteen kastje ga liggen en maak de afvoer pijp los.

Ik denk dat ze haar onderbroek expres had uit gelaten. Steunend kom ik over eind. Ik wil gaan staan en voel wat druppels over me heen lopen. Die door plas en geil van haar zelf, goed nat is Ik vinger haar, en wrijf zacht rondjes draaiend over haar knobbeltje, en in haar kutje vind ik haar g-spotje Als ik daar over heen gaat, dan gaat de buuv helemaal uit haar dak.

En uit pure geilheid laat ze nog maar urine lopen. Dat komt gelukkig op de keuken vloer. Ik breng het ouwe lijf naar de keukentafel en beur haar er bovenop. Haar beide benen, hangen er over heen, zodat ik haar staande kan neuken. Als ik er uit floept, loopt mijn zaad ook op de keukenvloer en vermengd zich met haar plas.

En we neuken ons in slaap. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Toen moeder en haar vriendin vertrokken waren was het de eerste dag stil bij ons thuis ,oma en ik keken tv s'avonds en tegen 11u00 gingen we slapen. Ik sliep altijd naakt en toen ik midden in de nacht wakker werd ging ik naar de badkamer om een plasje te doen en dan terug in bed ,en net toen ik in bed lag hoorde ik hoe oma ook haar sluis open zette in de badkamer en ik dacht dat moet nogal iets zijn zoveel lawaai als oma plast.

S'anderendaags lekker ontbeten ,wat in de tuin gewerkt want ik had 3 weken verlof genomen op het werk zodat oma zeker niet zou alleen zijn. Samen hebben we het avond eten klaar gemaakt en ik deed de afwas en ondertussen was oma onder de douche gegaan en had ze zich in de sofa gezet. Na de afwas ik mij gedoucht en had enkel een trainingsbroek aan getrokken en ging in de andere zetel zitten om samen met oma tv te kijken.

Na een tijdje vroeg oma of ik iets te drinken wilde halen want ze had dorst ,en toen ik terug kwam en haar een glas gaf streelde ze eens over mijn hoofd en zei je bent te een brave jongen hé. Na een tijdje zag ik dat oma in slaap viel en zoals ze nu zat kon ik net tussen de sluiting van haar slaapkleed kijken en zag een groot deel van haar borsten.

En toen dacht ik hoe die er eigenlijk op die leeftijd zouden uitziendie borsten, dus oma slaapt en we zijn nieuwsgierig we gaan eens proberen kijken. Ik heel voorzichtig een knoopje open gedaan en nog eentje en nog eentje en toen heel voorzichtig oma's slaapkleed open gedaan. Er kwamen een stel borsten te voorschijn om U tegen te zeggen op die leeftijd, ik begon die heel voorzichtig te streelen en na een poosje zag ik hoe haar tepels kwamen recht te staan.

Oma snurkte lichtjes dus ik wist dat ze nog sliep en met een hand streelde ik haar borsten en met de andere hand deed ik haar slaapkleed verder open. Ik heel voorzichtig haar slaapkleed volledig opengedaan en zag een koppel hele grootte schaamlippen waarop nog een paar korte haartje stonden. En terwijl ik met een hand haar borsten streelde liet ik heel voorzichtig mijn andere hand tussen haar benen glijden, ze stopte opeens met snurken.

Ik wilde mij weg trekken maar het zou eigenlijk toch te laat geweest zijn ,maar ze draaide zich een beetje en ze sliep verder. Mij lul was ondertussen reeds in grootte verdubbelt en was opgewonden tot en met en dacht als oma nu wakker wordt dan hang ik. Na een tijdje werd het mij te veel en stopte met oma te streelen en deed heel voorzichtig haar slaapkleed dicht en raar maar toen ik het laatste knopje dicht deed en mijn plaats in de andere zetel in nam werd Oma wakker.


Nederlandse amateurs sex spuitende homo


We lopen naar boven. Als je baby olie ruikt, klopt dat want ik heb allebei mijn gaatjes goed ingesmeerd. En inderdaad ik glibber zo haar kut in.

Vuist me maar wild, dan kom ik op de trap al klaar. Ik rag haar op een ruige manier af, Saar laat wat urine lopen en haar vagina lijkt nu wel een riviertje. Dan komt het ouwe lijf als een wilde klaar.

Uitgeblust komt het oudje boven, We ploffen op bed neer. Ik ontkleed het ouwe lichaam. En we neuken samen zo lekker. En voor het eerst in mijn leven, vul ik haar rijpe lichaam met mijn zaad.

Nu zijn we inmiddels twintig jaar verder, en ik heb nog steeds voorkeur voor oudere vrouwen , Ben zelfs met een twintig jaar oudere vrouw getrouwd, Mia. Dat mijn moeder zei. Tante Saar leeft ook nog, maar begint te dementeren en zit in een tehuis. Maar tot voor een jaar of vijf, ging ik haar iedere week een keer neuken. Maar nu herkend ze me niet meer, maar wil nog altijd met jan en alleman het bed in. En sommige personeelsleden verdenk ik daar ook van.

Maar als ze het zelf wil, Zwanger wordt ze toch niet, dus laat maar neuken. Maar ouwe kutjes blijven aan me trekken. Een schat van een mens, die ik ook al jaren ken. Ze heeft de leeftijd van mijn oma. Als ik aan klop, staat buuv me al achter de deur op te wachten. Wij naar de keuken, waar ik op mijn rug voor het gootsteen kastje ga liggen en maak de afvoer pijp los.

Ik denk dat ze haar onderbroek expres had uit gelaten. Steunend kom ik over eind. Ik wil gaan staan en voel wat druppels over me heen lopen. Die door plas en geil van haar zelf, goed nat is Ik vinger haar, en wrijf zacht rondjes draaiend over haar knobbeltje, en in haar kutje vind ik haar g-spotje Als ik daar over heen gaat, dan gaat de buuv helemaal uit haar dak.

En uit pure geilheid laat ze nog maar urine lopen. Dat komt gelukkig op de keuken vloer. Ik breng het ouwe lijf naar de keukentafel en beur haar er bovenop. Haar beide benen, hangen er over heen, zodat ik haar staande kan neuken.

Als ik er uit floept, loopt mijn zaad ook op de keukenvloer en vermengd zich met haar plas. En we neuken ons in slaap. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Spring naar de inhoud. Reactie Naam Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Na een paar jaar ging mijn moeder met een vriendin op reis voor 3 weken.

Haar vriendin had gezegd die twee zorgen wel voor elkaar ,ik en oma kwamen wel goed overeen dat was nu ook geen probleem. Oma was begin de 70 jaar maar nog heel goed te been en ik was 23 jaar oud en woonde nog thuis bij hotel mama zoals men bij ons zegt. Toen moeder en haar vriendin vertrokken waren was het de eerste dag stil bij ons thuis ,oma en ik keken tv s'avonds en tegen 11u00 gingen we slapen.

Ik sliep altijd naakt en toen ik midden in de nacht wakker werd ging ik naar de badkamer om een plasje te doen en dan terug in bed ,en net toen ik in bed lag hoorde ik hoe oma ook haar sluis open zette in de badkamer en ik dacht dat moet nogal iets zijn zoveel lawaai als oma plast. S'anderendaags lekker ontbeten ,wat in de tuin gewerkt want ik had 3 weken verlof genomen op het werk zodat oma zeker niet zou alleen zijn. Samen hebben we het avond eten klaar gemaakt en ik deed de afwas en ondertussen was oma onder de douche gegaan en had ze zich in de sofa gezet.

Na de afwas ik mij gedoucht en had enkel een trainingsbroek aan getrokken en ging in de andere zetel zitten om samen met oma tv te kijken. Na een tijdje vroeg oma of ik iets te drinken wilde halen want ze had dorst ,en toen ik terug kwam en haar een glas gaf streelde ze eens over mijn hoofd en zei je bent te een brave jongen hé.

Na een tijdje zag ik dat oma in slaap viel en zoals ze nu zat kon ik net tussen de sluiting van haar slaapkleed kijken en zag een groot deel van haar borsten. En toen dacht ik hoe die er eigenlijk op die leeftijd zouden uitziendie borsten, dus oma slaapt en we zijn nieuwsgierig we gaan eens proberen kijken.

Ik heel voorzichtig een knoopje open gedaan en nog eentje en nog eentje en toen heel voorzichtig oma's slaapkleed open gedaan. Er kwamen een stel borsten te voorschijn om U tegen te zeggen op die leeftijd, ik begon die heel voorzichtig te streelen en na een poosje zag ik hoe haar tepels kwamen recht te staan.

Oma snurkte lichtjes dus ik wist dat ze nog sliep en met een hand streelde ik haar borsten en met de andere hand deed ik haar slaapkleed verder open.

Ik heel voorzichtig haar slaapkleed volledig opengedaan en zag een koppel hele grootte schaamlippen waarop nog een paar korte haartje stonden. En terwijl ik met een hand haar borsten streelde liet ik heel voorzichtig mijn andere hand tussen haar benen glijden, ze stopte opeens met snurken.

hand neuken oma pist

About the Author