Rood kutje natte open kut

rood kutje natte open kut

Ze haalde er nu een donkerblauw boek uit. Alleen heb ik die niet van binnen gezien. Dat is ons geheimpje. Ik zag een foto van mijn moeder als jonge vrouw in een erotische houding op een rood bed. Ze droeg een heel geil donkerblauw setje met zwart kant. Een mooie BH omsloot haar witte borsten, maar door het vele kant kon je toch net de tepels zien zitten.

Een slipje van dezelfde stof zat hoog opgetrokken om haar heupen, wat haar toch al lange benen nog langer deed lijken. Ze keek op de foto geil in de camera met haar mond een stukje open, waar haar spitse tong uit kwam. Ze had haar wijsvinger op haar tong gelegd alsof ze deze aan het aflikken was. Ik kon echt niks zeggen, dus knikte ik maar. Daarop sloeg ze de pagina om en de volgende foto kwam tevoorschijn. Ik werd dan ook geiler en geiler.

Als ik op dat moment mijn pik had aangeraakt, was ik waarschijnlijk te plekke klaar gekomen. Wat ik niet merkte, was dat mijn moeder mij zat te begluren via de grote spiegel tegenover haar bed.

Ze kon dus zien hoe mijn stijve pik door de gulp van mijn boxer naar buiten was gepiept. Ze bewoog een vrije hand even naar haar kruis en voelde al hoe nat haar kutje was. Ik moest en zou klaar komen. Langzaam ging mijn hand dan ook naar mijn pik. Echter vlak voordat ik mijn pik vast kon pakken sloeg mijn moeder het boek dicht en zei: Die is met een zlfontspanner gemaakt.

Ook deze had ik in de spullen van mijn tante gezien, zonder hem in te kijken. Ik knikte maar weer, want spreken kon ik allang niet meer. Elke beweging of diepe ademhaling zou mij doen komen.

Enkel knikken kon ik nog. Mijn moeder opende het boek en ik slaakte een kreet van verbazing. Op de eerste foto lagen mijn moeder en tante spiernaakt en hand in hand naast elkaar op het bed. En op de volgende foto lagen ze er net zo bij, maar dan met elk een hand op een borst van de ander.

Weer een foto verder lagen de handen op de schaamheuvel van de ander en weer een foto verder was een zelfde foto als ervoor, maar dan met de beide monden op elkaar voor een zoen, waarbij ik zelfs tong kon zien. Ze vertelde intussen hoe ze vroeger regelmatig met haar usje vrijde en dat ze daarom niet boos kon zijn op mij dat ik ook met haar zusje had gevreeën. Er werd gevingerd en ik zag monden op tepels en verderop werd er ook gebeft. Op de laatste foto lagen ze een stuk verhitter weer naast elkaar met de handen in elkaar en een sigaret in de andere.

Mijn moeder sloeg het boek dicht en ze liet haar blik over mij heen glijden. Eerst bleef ze nog even haar ogen op mijn gezicht, maar al snel keek ze naar beneden en zag ze mijn omhoog staande tillende pik.

Verbaasd van deze snelle bewegingen lag ik zonder te bewegen, maar slaakte wel een diepe kreun van genot. Het was dan ook heerlijk om haar mond om mijn eikel te voelen. Ze pakte mijn ballen beet en ik voelde hoe haar tong zich met het pijpen begon te bemoeien. Ze liet even los en terwijl ze me met echt zaaddragende ogen aankeek zei ze: Ik wil je zaad proeven. Mijn moeder slikte een paar keer om alles weg te krijgen en likte mijn pik elemaal schoon.

Toen het laatste druppeltje opgeslokt was kwam ze weer naast me liggen en gaf me een kus op mijn mond. Dat ik daarbij een beetje sperma proefde vond ik weliswaar niet al te fijn, maar doordat ik nog steeds zo geil was, kon het me ook niet deren. Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte haar stevig tegen me aan. Daarbij voelde ik haar borsten tegen me aandrukken. Ik draaide nu mijn moeder op haar rug en begon haar gezicht te kussen.

Eerst haar voorhoofd, dan haar beide ogen en haar wangen om dan weer via haar kin bij haar mond uit te komen. Daar aangekomen merkte ik dat ze haar mond had geopend en ik stak mijn tong bij haar naar binnen, waarbij haar tong rondjes om die van mij begon te draaien. Even bleven we zo tongen, maar al snel wilde ik meer en bewoog mijn mond verder. Via haar slanke hals, waar ik tientallen kusjes op gaf en haar sleutelbeen kwam ik bij haar borst uit.

Ik likte rustig over de zachte huid van haar borst en draaide steeds kleinere rodjes naar haar tepel. Ik gaf eerst een paar kleine likjes over die stijve tepel om hem vervolgens zacht tussen mijn lippen te nemen en er met mijn lippen aan begon te knabbelen. Ik merkte hoe sterk het lijf van mijn moeder hierop reageerde en begon nu iets steviger op de tepel te zuigen.

Dit ontlokte een harde kreun bij mijn moeder. Ze genoot van deze behandeling. Ik liet de tepel los en bewoog mijn mond naar de andere borst, die exact dezelfde behandeling kreeg. Ook toen ik op deze tepel begon te zuigen hoorde ik mijn moeder kreunen. Achterover leunend had mijn moeder zich nu helemaal overgegeven aan mijn verwennerij.

Hijgend onderging ze mijn behandeling. Mijn mond ging nu verder naar beneden en ik kuste volop haar strakke witte buik en stak even mijn tong in haar naveltje. Mijn moeder bleek ook hier erg gevoelig te zijn, want haar ademhaling stokte even om dan weer sneller te gaan.

Ze legde nu zelf haar handen op haar borsten en begon haar, van mijn speeksel nog natte, tepels zelfte verwennen met haar vingers. Ik likte nu met een lange haal van haar navel naar beneden en gaf kusjes op haar stripje schaamhaar, zonder daarbij haar kutje te raken.

Wel sloeg mijn moeder haar benen uit elkaar wat mij een heerlijk uitzicht gaf op haar druipende kutje. Haar schaamlippen stonden al open en een klein straaltje helderwit vocht droop uit haar vagina langs haar gatje naar beneden op het dekbed. Ik kuste nu haar lies, naast haar kutje en voelde mijn wang nat worden. Vervolgens kuste ik haar andere lies en ook mijn andere wang werd nat. Ik wilde eerst nog even haar benen kussen, maar het hete kutje lokte te veel en ik drukte mijn mond op het kutje, war ik zelf bijna 18 jaar geleden uit was gekomen.

Mijn moeder slaakte een kreet van genot, toen ze mijn mond op haar kutje voelde en drukte mij met een hand steviger op haar onderlijf. Ik stak mijn tong uit en drukte deze in haar vagina, waarbij ik haar vocht proefde. Die geur en smaak bedwelmde me bijna en verlekkerd begon ik et lange halen haar kutje te likken. Bovenaan vond ik al snel haar gezwollen klitje en na een paar likjes erop gegeven te hebben nam ik tussen mijn lippen en zoog erop.

Dit deed mijn moeder kronkelen van genot. Met de vingers van beide handen spreidde ik nu haar schaamlippen en ik keek zo in de opening van haar vagina. Weer drukte ik mijn tong diep naar binnen en begon driftig haar sappen op te slurpen. Ik merkte nu dat mijn moeder op het punt stond klaar te komen en ik verlegde mijn aandacht weer aan het kleine maar stijve klitje. Met vinnige likjes verwende ik het gezwollen knopje en ik stak twee vingers in haar grotje. Niet veel later verstijfde mijn moeder even om dan met een diepe en lange kreun haar orgasme te laten gaan.

Ze schokte wild met haar onderlijf en haar benen sloten zich trillend om mijn hoofd, om daarna slap op het bed te vallen. Ik gaf nog even een kus op het trillende kutje en keek omhoog naar het gezicht van mijn moeder. Ze lag met bezweet gezicht enrode blosjes op haar wangen wezenloos omhoog te staren. Alsof ze net een marathon gelopen had, bewogen haar borsten op en neer in het ritme van haar nog steeds versnelde ademhaling.

Ze hijgde en ik kroop langzaam en voorzichtig over haar heen omhoog. Ze opende haar ogen en keek met een gelukzalige blik in mijn ogen. Dank je wel schat. Ik moest hierom lachen en daardoor stootte mijn inmiddels weer knalharde pik tegen haar kutje. Mijn moeder voelde dit natuurlijk ok en vragend keek ze me aan. Ik wilde natuurlijk niets liever en kwam zwijgend omhoog totdat ik op mijn knieën tussen de benen van mijn moeder zat.

Ik pakte een kussen van het hoofdeind, tilde het onderlijf van mijn moeder op en legde het kussen onder haar geweldige kontje, waardoor deze hoger kwam te liggen. Ik pakte de enkels van mijn moeder beet en bewoog haar benen omhoog, zodat ze in een erg geile houding kwam te liggen. Haar natte kutje stond nog steeds een beetje open en het vocht glinsterde mij tegemoet. Mijn moeder bewoog een hand tussen haar benen in en pakte zacht mijn harde pik vast. Ze trok er even aan en legde vervolgens mijn pik op haar natte kutje.

Ze wreef even met mijn pik over haar gleuje en klit en duwde toen mijn eikel tegen haar vagina. Door deze houding konden we beiden goed zien wat er gebeurde en zonder iets te zeggen stak ze nu mijn eikel tussen haar schaamlippen door in haar kutje. Daarop slaakten we beiden een kreun van genot.

Ze liet mijn pik nu los en langzaam duwde ik mijn pik centimeter voor centimeter in haar hete grotje, totdat ik er helemaal in zat. Mijn schaambeen drukte tegen haar klitje en mijn ballen duwde tegen haar kont.

Ze kneep even met haar kutje, wat mij weer deed kreunen, en ik begon langzaam in en uit te bewegen. Haar kutje was zo nat, dat ik kon horen hoe ze met elke stoot van mijn pik lag te soppen.

Als ik naar beneden keek, kon ik al een laagje schuimend vocht op mijn pik zien. Ik stootte nu iets sneller en legde mijn moeder haar benen op mijn schouders. Hierdoor kreeg ik mijn handen vrij en deze pakten de heupen van mijn moeder, die nu met mij mee begon te bewegen. Met elke keer dat ik mijn pik in haar stoote trok ik mijn moeder bij haar heupen dicht tegen mij aan. En bij elke keer deed dit mijn moeder kreunen.

Bij elke keer dat ik mijn pik naar buiten bewoog kneep mijn moeder met haar kutje om mijn pik, alsof ze me niet wilde laten gaan. Daardoor voelde haar kutje lekker strak wat mij op mijn beurt deed kreunen. We lagen woordeloos met elkaar te neuken totdat ik opeens een ander standje wilde proberen. Ik haalde mijn pik uit het lekkere kutje, wat mijn moeder een kreetje van teleurstelling ontlokte.

Ik gaf haar snel een kus en stelde haar gerust door te zeggen dat we even een ander standje gingen doen. Daarop ging ik naast haar op mijn rug liggen en vroeg haar op mij te komen zitten, wat mijn moeder dan ook direct deed. Ze stopte snel weer mijn pik in haar kutje en begon als een amazone op en neer te wippen. Monstrueuze lul diep in Sarah's mooie kontje. Gezwollen klitje door masturbatie. Orgasmic massage; yonitale touch. Het natste kutje ooit. Wat een kut massage. Kortharige Hannah berijd een rubberen lul.

Het vocht spuit rijkelijk uit haar kut. Tiener Brunette Vingert in openbare Bibliotheek. Jana sopt haar kleddernatte kut tijdens private chat.

Haar eerste ritje in papa's auto. Close up op een extreem natte kut. Perfecte MILF wil die harde lul in haar natte kut. Elsa spuit al haar kutvocht eruit. Nagisa heeft vandaag heel gevoelige tepels. Marlou geeft haar exteem natte kutje wat aandacht. Amateur tiener komt en spuit als een fontein. Een massage puur voor een vrouwelijk orgasme. Spuitend klaarkomen door de neukmachine. Squirt By A Sexy Mom.

Opbouwen naar je hoogtepunt. Mooie Leslie komt spuitend klaar met een komkommer.

...

Amateur escort den haag geile boeren

Jouw gratis sex films! Nieuwste "natte kut" sex films. Een zwarte kut met een roze clitje. Chloe's eerste vuistneuk sessie. Kinky squirten tot het pijn doet. Monstrueuze lul diep in Sarah's mooie kontje.

Gezwollen klitje door masturbatie. Orgasmic massage; yonitale touch. Het natste kutje ooit. Wat een kut massage. Kortharige Hannah berijd een rubberen lul. Het vocht spuit rijkelijk uit haar kut. Tiener Brunette Vingert in openbare Bibliotheek. Jana sopt haar kleddernatte kut tijdens private chat. Haar eerste ritje in papa's auto.

Close up op een extreem natte kut. Perfecte MILF wil die harde lul in haar natte kut. Elsa spuit al haar kutvocht eruit. Nagisa heeft vandaag heel gevoelige tepels. Marlou geeft haar exteem natte kutje wat aandacht. Amateur tiener komt en spuit als een fontein. Ze kocht nieuwe lingerie op mijn aanraden.

Thuis lekker een glas wijn voor haar en ik vertelde dat er over twee uur hier twee mannen zouden zijn. Ze keek me aan met een rood hoofd en vluchten naar boven en stapte onder de douche. Mooie pump en haar mooie bruine haren in twee staartjes. Make-up op en ze rook heerlijk. Ze liet me het nieuwe setje zien waar de string mooi om haar gladde kutje zat. De deur bel ging en Simon was alleen, Tim was verhinderd.

Ach er was iemand dacht ik zelf. We dronken een borrel met ze drie en Simon gaf mijn kanjer complimenten over haar kleding en uiterlijk. Een aantal borrels verder was de spanning voelbaar. Simon zat naast mijn kanjer en begon haar nek te strelen en gleed over haar arm. Haar reactie was goed zichtbaar en Simon vroeg haar wat ze nu echt spannend vond. Ze lachte en zei, dit nu vind ik echt heel spannend. Hij gleed met zijn hand langs haar nek omlaag en streelde haar borst door de stof heen.

Zij vroeg hem wat hij nu spannend vond. Simon lachte en maakte zijn broek los en trok deze uit en gelijk zijn boxer. Zijn grote stijve kale lul stond op volle oorlog sterkte en hij zei, dit met jouw terwijl je vriend kijkt vind ik mega spannend. Ze sloot haar handje om zijn harde lul en trok eraan en speelde met zijn natte eikel. Ze boog voor over en kwam met haar billen mijn kant op en nam die grote lul in haar mondje en zoog lekker aan zijn eikel.

Ik streelde haar billen en wilde even weten hoe nat ze was. Haar string was klets nat en ik gleed met mijn vinger door haar mega natte kutje heen. Simon liet zijn hand ook door haar kutje glijden en ik besloot te gaan kijken hoe zij lekker los zo gaan op die oude lul. Simon draaide onder haar en trok haar string opzij en duwde zijn mond op haar heerlijke natte kale klets natte kutje. Hij trk har billen open en likte haar heerlijke meisjes sap. Met lange halen likte hij haar heerlijke kutje en zoog haar geile sap op.

Zij zoog zijn grote lul met veel kwijl. Ze stond na 10 min open en liep de trap op en Simon volgde. Ze ging op bed liggen en begon met haar natte kutje te spelen.

Ze was naakt behalve haar kousen. Simon kroop naakt op bed en begon haar lichaam te strelen en likte haar borsten. Hij kroop over haar heen en zijn kwijlende stijve lul hing voor haar kutje. Ze pakte zijn lul en richten hem op haar opening. Simon duwde zijn naakte lul heel rustig in haar en begon haar rustig te neuken. Wauw wat een geil gezicht. Zij hijgde en aan haar gezicht te zien genoot ze met volle teugen van zijn heerlijke lul.

Steeds een stukje sneller en sneller gleed zijn lul in haar klets natte kutje. Hij draaide op zijn zij en gleed weer met zijn lul in haar en gree een borst en duwde zijn lul stevig en hard in haar en ze hijgde flink en liet zich heerlijk nemen. In verschillende standjes gleed zijn harde lul diep in mijn kanjer die zich lekker iet misbruiken door deze oude man.


rood kutje natte open kut

Ze haalde er nu een donkerblauw boek uit. Alleen heb ik die niet van binnen gezien. Dat is ons geheimpje. Ik zag een foto van mijn moeder als jonge vrouw in een erotische houding op een rood bed. Ze droeg een heel geil donkerblauw setje met zwart kant.

Een mooie BH omsloot haar witte borsten, maar door het vele kant kon je toch net de tepels zien zitten. Een slipje van dezelfde stof zat hoog opgetrokken om haar heupen, wat haar toch al lange benen nog langer deed lijken. Ze keek op de foto geil in de camera met haar mond een stukje open, waar haar spitse tong uit kwam. Ze had haar wijsvinger op haar tong gelegd alsof ze deze aan het aflikken was. Ik kon echt niks zeggen, dus knikte ik maar. Daarop sloeg ze de pagina om en de volgende foto kwam tevoorschijn.

Ik werd dan ook geiler en geiler. Als ik op dat moment mijn pik had aangeraakt, was ik waarschijnlijk te plekke klaar gekomen. Wat ik niet merkte, was dat mijn moeder mij zat te begluren via de grote spiegel tegenover haar bed. Ze kon dus zien hoe mijn stijve pik door de gulp van mijn boxer naar buiten was gepiept.

Ze bewoog een vrije hand even naar haar kruis en voelde al hoe nat haar kutje was. Ik moest en zou klaar komen. Langzaam ging mijn hand dan ook naar mijn pik. Echter vlak voordat ik mijn pik vast kon pakken sloeg mijn moeder het boek dicht en zei: Die is met een zlfontspanner gemaakt.

Ook deze had ik in de spullen van mijn tante gezien, zonder hem in te kijken. Ik knikte maar weer, want spreken kon ik allang niet meer. Elke beweging of diepe ademhaling zou mij doen komen. Enkel knikken kon ik nog. Mijn moeder opende het boek en ik slaakte een kreet van verbazing. Op de eerste foto lagen mijn moeder en tante spiernaakt en hand in hand naast elkaar op het bed. En op de volgende foto lagen ze er net zo bij, maar dan met elk een hand op een borst van de ander.

Weer een foto verder lagen de handen op de schaamheuvel van de ander en weer een foto verder was een zelfde foto als ervoor, maar dan met de beide monden op elkaar voor een zoen, waarbij ik zelfs tong kon zien. Ze vertelde intussen hoe ze vroeger regelmatig met haar usje vrijde en dat ze daarom niet boos kon zijn op mij dat ik ook met haar zusje had gevreeën. Er werd gevingerd en ik zag monden op tepels en verderop werd er ook gebeft. Op de laatste foto lagen ze een stuk verhitter weer naast elkaar met de handen in elkaar en een sigaret in de andere.

Mijn moeder sloeg het boek dicht en ze liet haar blik over mij heen glijden. Eerst bleef ze nog even haar ogen op mijn gezicht, maar al snel keek ze naar beneden en zag ze mijn omhoog staande tillende pik. Verbaasd van deze snelle bewegingen lag ik zonder te bewegen, maar slaakte wel een diepe kreun van genot.

Het was dan ook heerlijk om haar mond om mijn eikel te voelen. Ze pakte mijn ballen beet en ik voelde hoe haar tong zich met het pijpen begon te bemoeien. Ze liet even los en terwijl ze me met echt zaaddragende ogen aankeek zei ze: Ik wil je zaad proeven.

Mijn moeder slikte een paar keer om alles weg te krijgen en likte mijn pik elemaal schoon. Toen het laatste druppeltje opgeslokt was kwam ze weer naast me liggen en gaf me een kus op mijn mond. Dat ik daarbij een beetje sperma proefde vond ik weliswaar niet al te fijn, maar doordat ik nog steeds zo geil was, kon het me ook niet deren.

Ik sloeg mijn armen om haar heen en drukte haar stevig tegen me aan. Daarbij voelde ik haar borsten tegen me aandrukken. Ik draaide nu mijn moeder op haar rug en begon haar gezicht te kussen. Eerst haar voorhoofd, dan haar beide ogen en haar wangen om dan weer via haar kin bij haar mond uit te komen. Daar aangekomen merkte ik dat ze haar mond had geopend en ik stak mijn tong bij haar naar binnen, waarbij haar tong rondjes om die van mij begon te draaien.

Even bleven we zo tongen, maar al snel wilde ik meer en bewoog mijn mond verder. Via haar slanke hals, waar ik tientallen kusjes op gaf en haar sleutelbeen kwam ik bij haar borst uit.

Ik likte rustig over de zachte huid van haar borst en draaide steeds kleinere rodjes naar haar tepel. Ik gaf eerst een paar kleine likjes over die stijve tepel om hem vervolgens zacht tussen mijn lippen te nemen en er met mijn lippen aan begon te knabbelen. Ik merkte hoe sterk het lijf van mijn moeder hierop reageerde en begon nu iets steviger op de tepel te zuigen.

Dit ontlokte een harde kreun bij mijn moeder. Ze genoot van deze behandeling. Ik liet de tepel los en bewoog mijn mond naar de andere borst, die exact dezelfde behandeling kreeg. Ook toen ik op deze tepel begon te zuigen hoorde ik mijn moeder kreunen.

Achterover leunend had mijn moeder zich nu helemaal overgegeven aan mijn verwennerij. Hijgend onderging ze mijn behandeling. Mijn mond ging nu verder naar beneden en ik kuste volop haar strakke witte buik en stak even mijn tong in haar naveltje.

Mijn moeder bleek ook hier erg gevoelig te zijn, want haar ademhaling stokte even om dan weer sneller te gaan. Ze legde nu zelf haar handen op haar borsten en begon haar, van mijn speeksel nog natte, tepels zelfte verwennen met haar vingers. Ik likte nu met een lange haal van haar navel naar beneden en gaf kusjes op haar stripje schaamhaar, zonder daarbij haar kutje te raken.

Wel sloeg mijn moeder haar benen uit elkaar wat mij een heerlijk uitzicht gaf op haar druipende kutje. Haar schaamlippen stonden al open en een klein straaltje helderwit vocht droop uit haar vagina langs haar gatje naar beneden op het dekbed.

Ik kuste nu haar lies, naast haar kutje en voelde mijn wang nat worden. Vervolgens kuste ik haar andere lies en ook mijn andere wang werd nat. Ik wilde eerst nog even haar benen kussen, maar het hete kutje lokte te veel en ik drukte mijn mond op het kutje, war ik zelf bijna 18 jaar geleden uit was gekomen. Mijn moeder slaakte een kreet van genot, toen ze mijn mond op haar kutje voelde en drukte mij met een hand steviger op haar onderlijf.

Ik stak mijn tong uit en drukte deze in haar vagina, waarbij ik haar vocht proefde. Die geur en smaak bedwelmde me bijna en verlekkerd begon ik et lange halen haar kutje te likken.

Bovenaan vond ik al snel haar gezwollen klitje en na een paar likjes erop gegeven te hebben nam ik tussen mijn lippen en zoog erop. Dit deed mijn moeder kronkelen van genot. Met de vingers van beide handen spreidde ik nu haar schaamlippen en ik keek zo in de opening van haar vagina. Weer drukte ik mijn tong diep naar binnen en begon driftig haar sappen op te slurpen. Ik merkte nu dat mijn moeder op het punt stond klaar te komen en ik verlegde mijn aandacht weer aan het kleine maar stijve klitje.

Met vinnige likjes verwende ik het gezwollen knopje en ik stak twee vingers in haar grotje. Niet veel later verstijfde mijn moeder even om dan met een diepe en lange kreun haar orgasme te laten gaan. Ze schokte wild met haar onderlijf en haar benen sloten zich trillend om mijn hoofd, om daarna slap op het bed te vallen.

Ik gaf nog even een kus op het trillende kutje en keek omhoog naar het gezicht van mijn moeder. Ze lag met bezweet gezicht enrode blosjes op haar wangen wezenloos omhoog te staren. Alsof ze net een marathon gelopen had, bewogen haar borsten op en neer in het ritme van haar nog steeds versnelde ademhaling.

Ze hijgde en ik kroop langzaam en voorzichtig over haar heen omhoog. Ze opende haar ogen en keek met een gelukzalige blik in mijn ogen. Dank je wel schat. Ik moest hierom lachen en daardoor stootte mijn inmiddels weer knalharde pik tegen haar kutje. Mijn moeder voelde dit natuurlijk ok en vragend keek ze me aan. Ik wilde natuurlijk niets liever en kwam zwijgend omhoog totdat ik op mijn knieën tussen de benen van mijn moeder zat. Ik pakte een kussen van het hoofdeind, tilde het onderlijf van mijn moeder op en legde het kussen onder haar geweldige kontje, waardoor deze hoger kwam te liggen.

Ik pakte de enkels van mijn moeder beet en bewoog haar benen omhoog, zodat ze in een erg geile houding kwam te liggen. Haar natte kutje stond nog steeds een beetje open en het vocht glinsterde mij tegemoet. Mijn moeder bewoog een hand tussen haar benen in en pakte zacht mijn harde pik vast.

Ze trok er even aan en legde vervolgens mijn pik op haar natte kutje. Ze wreef even met mijn pik over haar gleuje en klit en duwde toen mijn eikel tegen haar vagina. Door deze houding konden we beiden goed zien wat er gebeurde en zonder iets te zeggen stak ze nu mijn eikel tussen haar schaamlippen door in haar kutje. Daarop slaakten we beiden een kreun van genot. Ze liet mijn pik nu los en langzaam duwde ik mijn pik centimeter voor centimeter in haar hete grotje, totdat ik er helemaal in zat.

Mijn schaambeen drukte tegen haar klitje en mijn ballen duwde tegen haar kont. Ze kneep even met haar kutje, wat mij weer deed kreunen, en ik begon langzaam in en uit te bewegen. Haar kutje was zo nat, dat ik kon horen hoe ze met elke stoot van mijn pik lag te soppen. Als ik naar beneden keek, kon ik al een laagje schuimend vocht op mijn pik zien. Ik stootte nu iets sneller en legde mijn moeder haar benen op mijn schouders.

Hierdoor kreeg ik mijn handen vrij en deze pakten de heupen van mijn moeder, die nu met mij mee begon te bewegen. Met elke keer dat ik mijn pik in haar stoote trok ik mijn moeder bij haar heupen dicht tegen mij aan. En bij elke keer deed dit mijn moeder kreunen.

Bij elke keer dat ik mijn pik naar buiten bewoog kneep mijn moeder met haar kutje om mijn pik, alsof ze me niet wilde laten gaan. Daardoor voelde haar kutje lekker strak wat mij op mijn beurt deed kreunen. We lagen woordeloos met elkaar te neuken totdat ik opeens een ander standje wilde proberen. Ik haalde mijn pik uit het lekkere kutje, wat mijn moeder een kreetje van teleurstelling ontlokte. Ik gaf haar snel een kus en stelde haar gerust door te zeggen dat we even een ander standje gingen doen.

Daarop ging ik naast haar op mijn rug liggen en vroeg haar op mij te komen zitten, wat mijn moeder dan ook direct deed. Ze stopte snel weer mijn pik in haar kutje en begon als een amazone op en neer te wippen. Monstrueuze lul diep in Sarah's mooie kontje. Gezwollen klitje door masturbatie. Orgasmic massage; yonitale touch. Het natste kutje ooit. Wat een kut massage. Kortharige Hannah berijd een rubberen lul.

Het vocht spuit rijkelijk uit haar kut. Tiener Brunette Vingert in openbare Bibliotheek. Jana sopt haar kleddernatte kut tijdens private chat. Haar eerste ritje in papa's auto. Close up op een extreem natte kut. Perfecte MILF wil die harde lul in haar natte kut. Elsa spuit al haar kutvocht eruit.

Nagisa heeft vandaag heel gevoelige tepels. Marlou geeft haar exteem natte kutje wat aandacht. Amateur tiener komt en spuit als een fontein. Een massage puur voor een vrouwelijk orgasme. Spuitend klaarkomen door de neukmachine. Squirt By A Sexy Mom. Opbouwen naar je hoogtepunt. Mooie Leslie komt spuitend klaar met een komkommer.

...


Studente escort limburg gratis pje kijken


Meer geile filmpjes uit categorie Masturberen. Geile slet begluurd in het bos. Haar rood genagelde vingers vingeren haar kale kut tot ee Geile teef laat haar vriend toe kijken als zij zichzelf v Eerst vier vingers in haar natte kut en dan vier vingers Na haar rood behaarde kutje te hebben gemastubeerd likt z Trilvlinder zorgt voor explosief orgasme. Rijpe geile wijf ligt lekker een rode dildo in der natte Tussen het vingeren door steekt ze de vingers in haar kut.

Alleen hier om hadden we al lol. We begonnen te filteren en er bleven een groep over van mannen tussen de 35 en 50 jaar oud. Daarin kwamen we op een advertentie waar twee vrienden een leuk stel zochten om haar eens flink te verwennen. Beide waren 47 jaar oud en singel. Ik tikte een reactie en deed er een foto van haar bij.

Met spanning wachtte we op reactie terug. De volgende dag hadden we inderdaad reactie terug. Ze wilde graag afspreken om haar te verwennen. Ik was zo ver aan het idee gewend dat ze zich wilde laten gaan op twee andere lullen.

Ik besloot af te spreken voor het weekend. Dat was gelukkig geen probleem voor Tim en Simon. Ik zei niks tegen haar en eerst zaterdag even winkelen. Ze kocht nieuwe lingerie op mijn aanraden. Thuis lekker een glas wijn voor haar en ik vertelde dat er over twee uur hier twee mannen zouden zijn. Ze keek me aan met een rood hoofd en vluchten naar boven en stapte onder de douche. Mooie pump en haar mooie bruine haren in twee staartjes. Make-up op en ze rook heerlijk. Ze liet me het nieuwe setje zien waar de string mooi om haar gladde kutje zat.

De deur bel ging en Simon was alleen, Tim was verhinderd. Ach er was iemand dacht ik zelf. We dronken een borrel met ze drie en Simon gaf mijn kanjer complimenten over haar kleding en uiterlijk. Een aantal borrels verder was de spanning voelbaar. Simon zat naast mijn kanjer en begon haar nek te strelen en gleed over haar arm.

Haar reactie was goed zichtbaar en Simon vroeg haar wat ze nu echt spannend vond. Ze lachte en zei, dit nu vind ik echt heel spannend. Ik ken mijn zusje letterlijk van binnen en van buiten en ik weet hoe ze kan zijn.

Zeker als ze iets ondeugends in haar hoofd heeft gehaald. Ik hoef van gisteren niet alles te weten. Wat ik wil wel van jou wil weten is hoe jij je erover voelt.

Heb je ergens spijt van? Ze liet me even de kans om op de juiste woorden te komen en bleef me met haar grote groene ogen strak aankijken.

Ik zag niks van boosheid in haar gezicht. Haar blik was lief, begripvol, tikkie nieuwsgierig en afwachten. En we hebben met elkaar gevreeën. Ik keek omhoog in haar ogen en zag een bepaalde glinstering verschijnen, die er net nog niet was.

Haar blik kreeg een triomfantelijk karakter en met een grijns streelde ze mijn bovenbeen, waarbij ik even dacht haar vingertoppen langs mijn pik te voelen gaan. Ze sloeg nu haar benen op het bed waardoor ik beide blanke dijen in zicht kreeg. Ik kreeg zelfs even een kleine glimp mee van een beetje rood schaamhaar. Ik keek er even naar en moest slikken. Mijn moeder zag me die snelle blik op haar blote benen werpen en ze kwam tegen me aan liggen met haar hand op mijn borst.

Ze gaf me een kusje op mijn mond en zei: Zoals ik al zei ken ik mijn zusje en ik vind het prima. Zolang het niet onder dwang gaat en de buitenwereld er geen notie van krijgt is er niks aan de hand. Gewoon ervan genieten, maar wel voorzichtig zijn.

Lief van je dat je zo begripvol bent. Maar dat plan liet ik snel varen. Ik keek langs haar gezicht naar eneden en zag haar kamerjas nu ruim open staan. Haar rechterborst lag in volle glorie in beeld. Ik legde mijn arm om haar heen en streelde haar bovenarm. Dat ik daarbij af en toe met mijn vingertoppen langs haar borst kwam, was natuurlijk geen toeval.

Zelf lag ze nu met haar hand over mijn borst te wrijven, wat zalig aanvoelde. Telkens als haar zachte warme hand over mijn tepel ging, schokte mijn pik onder mijn hand, die er nog beschermend op lag. Jij en je tante? Daarop sprong mijn moeder overeind en liep naar de deur van mijn kamer. Een beetje verbouwereerd door eze actie stond ik ook op en deed snel even een boxer aan.

Ik liep achter mijn moeder aan haar kamer in en voordat ik een stap in de kamer had gezet, zag ik hoe mijn moeder voorover gebogen voor haar kledingkast een doos tevoorschijn pakte. Mijn mond viel open want, doordat ze zo ver voorover gebogen stond, stond ik zo tegen het kale kutje en de kont van mijn moeder te kijken. En ik kon het me verbeeld hebben, maar volgens mij zag ik dat ze al een beetje vochtig was. Wat ik echter niet kon zien of niet door had, was dat mijn moeder in een van de vele spiegels in haar slaapkamer mij kon zien kijken.

Ze kon dus ook zien hoe mijn harde pik in mijn boxer bewoog, toen ik haar zo zag bukken. Ze liet gelukkig niet blijken, dat ze me had betrapt met het gluren naar haar onderlijf en sprong vrolijk met doos en al op haar bed. Dat de kamerjas daarbij helemaal open viel kon haar niet deren. Ze gaf mij daarop een heerlijk uitzicht op haar ferme borsten en stijve tepels.

Alsmede op het kleine strokje rood schaamhaar boven haar verder kale kutje. Ze klopte, net als ik net bij haar deed in mijn kamer, naast zich op het bed om mij uit te nodigen naast haar te komen zitten. Ik voldeed aan het verzoek en legde het kussen tegen het hoofdboard en ging naast haar op haar grote bed zitten. Mijn moeder opende de doos en pakte een zwart fotoboek eruit dat wel heel erg leek op dat van mijn tante.

Ik vermoedde dan ook wat ik te zien zou krijgen, wat mijn pik helemaal staalhard maakte. Ik werd nog geiler dan ik al was. Dit was vlakvoordat zij naar het zuiden vertrok om te gaan studeren. Een soort afscheidsaandenken zeg maar.

Hoe vind je ze? Op dat moment realiseerde ik me de woorden die ze net tegen me zei. Ze haalde er nu een donkerblauw boek uit. Alleen heb ik die niet van binnen gezien. Dat is ons geheimpje. Ik zag een foto van mijn moeder als jonge vrouw in een erotische houding op een rood bed.

Ze droeg een heel geil donkerblauw setje met zwart kant. Een mooie BH omsloot haar witte borsten, maar door het vele kant kon je toch net de tepels zien zitten.

Een slipje van dezelfde stof zat hoog opgetrokken om haar heupen, wat haar toch al lange benen nog langer deed lijken. Ze keek op de foto geil in de camera met haar mond een stukje open, waar haar spitse tong uit kwam. Ze had haar wijsvinger op haar tong gelegd alsof ze deze aan het aflikken was. Ik kon echt niks zeggen, dus knikte ik maar. Daarop sloeg ze de pagina om en de volgende foto kwam tevoorschijn.

Ik werd dan ook geiler en geiler. Als ik op dat moment mijn pik had aangeraakt, was ik waarschijnlijk te plekke klaar gekomen. Wat ik niet merkte, was dat mijn moeder mij zat te begluren via de grote spiegel tegenover haar bed.

Ze kon dus zien hoe mijn stijve pik door de gulp van mijn boxer naar buiten was gepiept. Ze bewoog een vrije hand even naar haar kruis en voelde al hoe nat haar kutje was. Ik moest en zou klaar komen. Langzaam ging mijn hand dan ook naar mijn pik. Echter vlak voordat ik mijn pik vast kon pakken sloeg mijn moeder het boek dicht en zei: Die is met een zlfontspanner gemaakt. Ook deze had ik in de spullen van mijn tante gezien, zonder hem in te kijken.

Ik knikte maar weer, want spreken kon ik allang niet meer. Elke beweging of diepe ademhaling zou mij doen komen. Enkel knikken kon ik nog. Mijn moeder opende het boek en ik slaakte een kreet van verbazing.

rood kutje natte open kut

About the Author